Projecten

 • Waterkans

  Naar aanleiding van de opening van de Antwerpse innovatiehub BlueApp produceerden wij podcastreeks ‘WaterKans’. Hierin wordt u meegenomen naar de interessante wereld van water, één van de prioritaire thema’s binnen BlueApp.

  Lees meer

  Waterkans
 • Hybride. Een duurzame kijk op werk.

  Isabel De Clercq brengt inspiratie over werk, mens en organisatie, op verfrissende en tegendraadse wijze. Als auteur scheeft ze de boeken Social Technologies in Business, Gekruld en Het Hybride Werken – Een Manifest.

  Lees meer

  Hybride. Een duurzame kijk op werk.
 • Profcast – seizoen 3

  In het voorjaar van 2022 maakten we 11 nieuwe ‘Profcast’-afleveringen voor de UAntwerpen. In elke aflevering bespreekt een professor academische inzichten over (bedrijfs)economische topics.

  Lees meer

  Profcast – seizoen 3
 • Profcast – seizoen 2

  Na het succes van de eerste reeks afleveringen delen de professoren van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van UAntwerpen in ‘Profcast – seizoen 2’ opnieuw hun wetenschappelijke, bedrijfseconomische inzichten.

  Lees meer

  Profcast – seizoen 2
 • Profcast – seizoen 1

  In ‘Profcast’ komen verschillende professor-exterts van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van UAntwerpen aan het woord. Laat je inspireren!

  Lees meer

  Profcast – seizoen 1